Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Villa in Cl SERRA DEL CABEÇO D'OR , La Nucía



Vraagprijs € 485.000,- *

La Nucia, Spanje

Mooie vrijstaande villa met zwembad
Deze eigentijdse vrijstaande villa biedt volop privacy en beschikt over een prachtig zoutwaterzwembad, genesteld in een schilderachtige bosrijke omgeving en toch gunstig gelegen ten opzichte van alle voorzieningen in La Nucia.
Bij binnenkomst in de villa word je begroet door een lichte en ruime woon-eetkamer, die via brede schuifdeuren naadloos aansluit op het terras en het zwembad. De volledig uitgeruste keuken en een gastentoilet bevinden zich ook op de begane grond en bieden gemak en functionaliteit.
Als je naar boven gaat, vind je drie slaapkamers met ingebouwde kasten, die voldoende bergruimte bieden. Er zijn twee badkamers met ligbad, waaronder een en-suite badkamer.
Daarnaast beschikt het huis over een gloednieuwe carport, een buitendouche en een berging naast het zwembad. Deze schuur heeft het potentieel om te worden verbouwd tot een extra logeerkamer, een buitenkeuken of een bar. Het zoutwaterzwembad wordt aangevuld door een heerlijk strandgedeelte, waardoor een serene en uitnodigende sfeer ontstaat.
Verder beschikt de villa over een volledig gerenoveerd en ruim terras, perfect voor ontspanning en entertainment in de buitenlucht. Het omringende landschap is versierd met talloze fruitbomen, wat bijdraagt aan de natuurlijke schoonheid van het pand.
Om het hele jaar door voor comfort te zorgen, is de villa uitgerust met nieuwe warm/koud airconditioning en een gezellige open haard. De hoge plafonds, dubbele ramen en elektrische rolluiken versterken de algehele sfeer van de villa.
Voor een adembenemend panoramisch uitzicht op zee is er een solarium beschikbaar. Deze oase van rust ligt te midden van het weelderige groen van de natuur en biedt een vredige en idyllische omgeving.
External link:

Vraagprijs € 485.000,- *

24-04-2024 10:41:13, 242 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Spanje
Regio : Alicante
Plaats : La Nucia

CALLE SERRA DEL CABEÇO D'OR 8
03530 La Nucia

Makelaar

The Real Spain Estate Company
Estrella del sur, Av. de la Fontana, 2
03730 Javea
+34656377059

* is een verplicht veld