Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Luxe villa met 7 slaapkamers te koop



Vraagprijs € 5.256.000,- *

Dubai, Verenigde Emiraten

Maak kennis met een weelderig meesterwerk van weelde en stijl, een ware belichaming van luxe leven in het hart van Dubai. Deze villa met 7 slaapkamers met eigen badkamer, genesteld in een exclusieve enclave, herdefinieert extravagantie en verfijning en biedt een scala aan uitzonderlijke voorzieningen die tegemoet komen aan de meest veeleisende smaken.

Ontworpen voor de kenner van verfijnd wonen, is deze villa een bewijs van hoogwaardig vakmanschap, waarbij geen detail is gespaard. Vanaf het moment dat u door de grote entree stapt, wordt u verwelkomd door de allure van Marokkaans geïnspireerde elegantie, smaakvol versierd.

Deze villa is een symfonie van ruimte en comfort, zorgvuldig uitgerust met een privélift voor naadloze toegang tussen verdiepingen, wat gemak en exclusiviteit garandeert. Het toppunt van ontspanning wacht op u in uw privésauna, een toevluchtsoord van rust waar u zowel lichaam als geest kunt verjongen.

Voor degenen die waarde hechten aan een actieve levensstijl, wacht een fitnessruimte op uw dagelijkse trainingen. Geniet van een filmische ervaring als geen ander in uw eigen thuisbioscoop, perfect voor familiebijeenkomsten en het ontvangen van gasten.

De villa biedt een speciale meidenkamer, zodat aan al uw wensen discreet en efficiënt wordt voldaan. Kom tot rust in de luxe jacuzzi, waar u kunt genieten van de zorgen van de dag terwijl u geniet van de skyline van Dubai als achtergrond.

Stap de uitgestrekte buitenruimte binnen en je vindt een sprankelend zwembad dat uitnodigt voor een verfrissende duik onder de Arabische zon. Of het nu gaat om ontspannen baantjes trekken of ontspannen aan het zwembad, deze buitenoase biedt een serene ontsnapping.

Elegantie, kwaliteit en ongeëvenaarde stijl definiëren deze villa, waar elk detail van luxe spreekt. Ervaar een levensstijl waar extravagantie en comfort elkaar ontmoeten, in een omgeving die Marokkaanse charme naadloos combineert met moderne verfijning. Deze villa is niet zomaar een residentie; Het is een belichaming van je ambities.

Neem vandaag nog contact met ons op, Belalgarve Real Estate, om een privébezichtiging van deze uitzonderlijke woning in Dubai te regelen en uw dromen van luxe leven werkelijkheid te laten worden.

Betalingsplan
20% aanbetaling
40% tijdens de bouw
40% bij oplevering, Q4 2026.

Vraagprijs € 5.256.000,- *

01-03-2024 18:41:28, 134 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Verenigde Emiraten
Regio :
Plaats : Dubai

Makelaar

Belalgarve
+351915461281

* is een verplicht veld