Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Luxe penthouse aan het water met zwembad



Vraagprijs € 25.000.000,- *

Porto Montenegro, Montenegro

Geniet van een ongeëvenaard luxe leven met dit prachtige penthouse van 1049m2,met 4 slaapkamers aan het water gelegen, met een privézwembad op het dak, genesteld in de exclusieve enclave Porto Montenegro.

Til uw levensstijl naar een hoger niveau te midden van een adembenemend uitzicht op de glinsterende Adriatische Zee en de pittoreske jachthaven van Porto Montenegro. Dit zorgvuldig ontworpen penthouse biedt een ongeëvenaarde samensmelting van verfijning, comfort en elegantie.

Stap in een rijk van weelde als je het ruime interieur betreedt, versierd met hoogwaardige afwerkingen en designaccenten. Vermaak gasten in de ruime woonkamer, geniet van het natuurlijke licht dat door de kamerhoge ramen stroomt of kom tot rust in het comfort van uw eigen privéheiligdom.

Het toppunt van luxe wacht op u op het dakterras, waar een privézwembad lonkt voor momenten van ontspanning en genot tegen een achtergrond van een prachtig uitzicht. Entertain in stijl met eetgedeeltes in de buitenlucht, loungeruimtes en panoramische uitzichten die zich uitstrekken zover het oog reikt.

Ervaar het toppunt van het leven aan de kust met ongeëvenaarde toegang tot de voorzieningen van wereldklasse van Porto Montenegro, waaronder exclusieve boetieks, gastronomische restaurants en levendige uitgaansgelegenheden.

Mis deze zeldzame kans niet om een stukje paradijs te bezitten op een van de meest gewilde bestemmingen ter wereld. Neem nu contact met ons op om uw privébezichtiging van dit uitzonderlijke penthouse aan het water in Porto Montenegro in te plannen.
Service die inbegrepen is:
Valet parking
Privégarage met directe toegang aangeboden
Overdekt zwembad alleen voor bewoners met gevel die open kan aan de boeg van het gebouw en een prachtig uitzicht over de lagune en de baai
Geïntegreerde en doelgerichte comfort- en energiebesparende technologie
Fitnessruimte alleen voor bewoners
24-uurs conciërgeservice en beveiliging
Lidmaatschap van een strandclub en hotelgym
À-la-cartehotelservicemogelijkheden

Enkel serieuze aanvragen worden extra foto's toegestuurd, aanvragen worden met discretie behandeld.

Vraagprijs € 25.000.000,- *

09-03-2024 14:58:52, 175 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Montenegro
Regio : Tivat
Plaats : Porto Montenegro

Makelaar

Belalgarve
+351915461281

* is een verplicht veld