Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Town House in Cl Major, El Verger



Vraagprijs € 272.000,- *

El Verger, Spanje

Te renoveren Stadshuis met veel mogelijkheden
Welkom in dit charmante en ruime herenhuis gelegen in het hart van El Verger, Alicante. Dit pand biedt een zeldzame kans voor wie op zoek is naar een renovatieproject met de potentie om een grote gezinswoning of drie afzonderlijke appartementen te creëren.
Verdeeld over drie royale verdiepingen biedt dit herenhuis volop ruimte voor creatieve transformaties. De originele details, zoals de sierlijke gevel, sierlijsten en traditionele Spaanse tegels, voegen een vleugje karakter en geschiedenis toe aan het pand.
Als u binnenstapt, wordt u begroet door een ruime begane grond die kan worden omgevormd tot een gemeenschappelijke ruimte voor een enkele woning of kan worden opgedeeld in aparte woonruimtes voor drie appartementen. De hoge plafonds en grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.
Als u naar boven gaat, bieden de tweede en derde verdieping voldoende ruimte voor slaapkamers, woonruimtes en badkamers. De indeling biedt veelzijdigheid, waardoor u de vrijheid heeft om de ruimte in te richten volgens uw voorkeuren en behoeften. Of u nu een groot familiehuis of meerdere zelfstandige eenheden voor ogen heeft, deze woning biedt het canvas waarop uw verbeelding kan floreren.
De locatie van dit herenhuis is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar de charme van een kleine stad en tegelijkertijd dicht bij de voorzieningen van Alicante of Valencia willen zijn. El Verger biedt een vredige en rustige omgeving, met prachtige stranden, lokale markten en een verscheidenheid aan winkels en restaurants op slechts korte afstand.
Met zijn potentieel om te worden getransformeerd in een prachtige woning of winstgevende investering, biedt dit herenhuis in El Verger een opwindende kans voor mensen met een visie op renovatie. Mis uw kans niet om deze schat aan originele kenmerken te restaureren en nieuw leven in te blazen

Vraagprijs € 272.000,- *

20-03-2024 14:15:56, 78 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Spanje
Regio : Alicante
Plaats : El Verger

Calle Major 15
03770 El Verger

Makelaar

The Real Spain Estate Company
Estrella del sur, Av. de la Fontana, 2
03730 Javea
+34656377059

* is een verplicht veld