Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Commercial property in Av de la Libertad , Jávea



Vraagprijs € 1.800,- *

Javea, Spanje

Beste steakhouse voor overname op de 2e lijn van het strand El Arenal in Javea
Een geweldige kans om een gerenommeerd restaurant aan het strand van El Arenal in Javea over te nemen. Dit restaurant, dat beschikbaar is vanwege pensionering, ligt op een toplocatie op de tweede lijn van het strand en biedt een heerlijke ambiance aan zee voor zowel de lokale bevolking als toeristen.
Stap dit charmante etablissement binnen en je vindt een heerlijk gedeeltelijk overdekt terras, perfect om buiten te eten terwijl je geniet van het prachtige uitzicht en de verfrissende zeebries. Het terras creëert een uitnodigende en ontspannen sfeer, waardoor het een populaire plek is voor klanten om te ontspannen en van hun maaltijden te genieten.
Binnen beschikt het restaurant over twee volledig uitgeruste keukens, waardoor de bediening efficiënt en naadloos verloopt. De aanwezigheid van twee toiletten zorgt voor gemak voor zowel personeel als klanten. Het restaurant staat bekend om zijn verrukkelijke kaasfondues, sappige steaks en overheerlijke kreeften, waardoor het een favoriete eetbestemming is onder de plaatselijke bevolking en bezoekers.
Inbegrepen in de overname is een breed scala aan keukenapparatuur, zodat je uitzonderlijke culinaire ervaringen kunt blijven bieden aan je gasten. Met alles op zijn plaats kun je de zaak naadloos overnemen en het succes van dit bekende restaurant voortzetten.
De traspaso, of overnameprijs, voor deze uitzonderlijke kans is €129.000. Daarnaast is de maandelijkse huur, inclusief btw, €1.800. Dit geeft je de kans om je te vestigen op een gewilde locatie zonder de last van de aankoop van het pand zelf.
Mis deze opmerkelijke kans niet om een succesvol restaurant te bezitten en te runnen in de levendige wijk El Arenal Beach in Javea. Profiteer van de nalatenschap van de terugtredende eigenaar en stap in deze bloeiende culinaire onderneming. Neem vandaag nog contact op om deze opwindende kans te verkennen

Vraagprijs € 1.800,- *

20-03-2024 17:09:40, 245 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Spanje
Regio : Alicante
Plaats : Javea

Avenida de la Libertad 1
03730 Javea

Makelaar

The Real Spain Estate Company
Estrella del sur, Av. de la Fontana, 2
03730 Javea
+34656377059

* is een verplicht veld