Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Villa in Cl Mar Blanco, Moraira



Vraagprijs € 795.000,- *

Moraira, Spanje

Project met zeezicht in Moraira
Er wacht je een uitzonderlijke kans om deze vrijstaande villa te renoveren, ideaal gelegen op korte loopafstand van Moraira.
Deze gedeeltelijk gerestaureerde woning is gunstig gelegen op slechts 300 meter van de Middellandse Zee en op loopafstand van het stadscentrum, in de zeer begeerde en luxe wijk Plà del Mar. Plà del Mar staat bekend als een van de meest prestigieuze buurten aan de Costa Blanca en biedt een adembenemend uitzicht op zee vanuit de grote slaapkamer en een uitgestrekt open uitzicht vanuit de woonkamer.
De villa heeft een goed geproportioneerd hoofdniveau, bestaande uit een ruime woonkamer met aangrenzende eetkamer, een gastenbadkamer, een royale keuken met opbergruimte, een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer. Een interne trap leidt naar de hoofdslaapkamer met een en-suite badkamer, een ruime overloop en twee extra slaapkamers die een familiebadkamer delen. Het huis heeft ook een grote garage met veel bergruimte. Het zwembad van 8,0m x 4,0m, compleet met cascade, is geïnstalleerd en het werk aan een aangrenzende jacuzzi is al begonnen. De tuin, versierd met talloze bomen en struiken, zou baat hebben bij wat liefdevolle verzorging. Het is echter vermeldenswaard dat het pand door de nieuwe eigenaar moet worden afgebouwd.
Als je op zoek bent naar een uitgebreid renovatieproject en op loopafstand wilt zijn van alles wat Moraira te bieden heeft, raden we je aan nu contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Vraagprijs € 795.000,- *

20-03-2024 17:17:38, 267 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Spanje
Regio : Alicante
Plaats : Moraira

Calle Mar Blanco
03730 Moraira

Makelaar

The Real Spain Estate Company
Estrella del sur, Av. de la Fontana, 2
03730 Javea
+34656377059

* is een verplicht veld