Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Gerenoveerde landelijke woning met groot onderhouden tuin



Vraagprijs € 42.500,- *

Vladimirovo , Bulgarije

Te koop in Noordoost Bulgarije - Gerenoveerde landelijke woning met groot onderhouden tuin 65 km van zee - GROTE PRIJS DALING VAN 48.500 EUR NAAR 42.500 EUR - drone video beschikbaar !!!

Oppervlakte woning : 100 m²
Oppervlakte erf: 2050 m²
Verdieping : 2
Constructie: baksteen, 1969

Omschrijving:
Wij bieden u na een ingrijpende renovatie een gemetselde en geheel geschilderde woning aan, die bestaat uit
• een woonkamer, een gang, een keuken en een nieuwe badkamer met toilet op de eerste verdieping,
• twee slaapkamers met lounge en terras op de tweede verdieping
• twee kamers, hal op de begane grond.

Het dak van het hoofdgebouw is volledig vervangen - houten constructie en bakstenen. Dakgoten en regenpijpen, dak van het zomerbijgebouw is vervanging . Het elektriciteits- en waterleidingsysteem is vervangen, PVC-kozijnen, een nieuwe septic tank en een compleet schilderwerk van het huis zijn gedaan. De plafonds in de kamers, gangen en de keuken zijn vervangen door gipsplaat, de muren zijn gestuukt en geschilderd. Het erf is 2050 m² groot, verdeeld over twee straten en zorgvuldig onderhouden. Het huis heeft een garage. In de tuin staan fruitbomen, een wijngaard en een wijnstok.

Het dorp is groot, heeft een winkel, een postkantoor en een medisch centrum, het ligt 23 km van Dobrich, 55 km van Balchik en Albena en 68 km van Varna. Er zijn veel eigendommen gekocht door buitenlanders.

Vladimirovo (Dobrich District) is gelegen in Noord-Oost-Bulgarije. Het is onderdeel van de gemeente Dobrich. Vladimirovo is het grootste dorp in het gebied. In het dorp zijn de volgende instellingen aanwezig en actief- gemeentehuis, met de mogelijkheid voor organiseren van die bruiloften, een kleuterschool, een middelbare school, een buurthuis, een diverse supermarkten, een postkantoor, een klein park met een speeltuin en een café. De wegen zijn in zeer goede staat. Het dorp heeft elektriciteit en water. Omwonenden kunnen gebruik maken van alle moderne communicatie - telefoon, internet, satelliet-tv, de dekking van alle mobiele operators. Regelmatige busdienst verbindt Vladimirovo met de stad Dobrich en de omliggende dorpen.

Prijs is exclusief kosten koper.
Voor aankoop wordt altijd eerst een juridisch onderzoek gedaan naar eigendom papieren. Wij werken met een vaste advocaat die de aankoop namens onze klanten doet. Op deze manier hoef u niet de hele proces in Bulgarije af te wachten na een eventuele bezichtiging. Het eigendom kan ook op afstand gekocht worden zonder dat u Bulgarije bezoekt . Vraag naar meer informatie - (email verwijderd)

Vraagprijs € 42.500,- *

26-05-2024 15:01:35, 113 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Bulgarije
Regio :
Plaats : Vladimirovo

Makelaar

One Care
Vardar 1, vx. B-e app. 8
9300 Dobrich , Bulgarije
00359896779094

* is een verplicht veld